Регистрация

Много люто чили

Автор:
benito
|
Дата:
19 Dec
|
Видяна:
692
Оцени рецептата

225 г пикантна люта наденица

225 г говежда кайма

1 с.л. мазнина от запържването

1/3 ч лук, нарязан

2 скилидки чесън, счукан

900 г консерва домати, неотцедени, нарязани

450 г консервиран боб, отцеден и изплакнат

1/2 ч сухо червено вино

1/2 чаша вода

1/2 ч.л. телешки бульон на гранули

1/3 ч сос Уорчестър

3 с.л. чили на прах

1 с.л. мед

1/4 ч.л. смлян червен пипер

1/4 ч.л. сушена целина

1/4 ч.л. сос Табаско

Сол на вкус

 

Обелете наденицата. Запържете я, заедно с каймата в голям тиган на умерен огън. Свалете от огъня и заделете 1 с.л. от мазнината в тигана. Върнете мазнината в съда. Добавете лука и чесъна. Гответе 3 минути. Върнете месото в съда. Добавете всички останали съставки, с изключение на солта и пипера. Оставете да заври на умерен огън. Намалете огъня до слаб. Покрийте. Оставете да къкри за 30 минути; като се разбърква от време на време. Поръсете със сол и пипер на вкус. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта