Регистрация

Мексикански бобен сос за потапяне

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
15 May
|
Видяна:
634
Оцени рецептата

4 резена бекон, нарязан на кубчета

880 г консерва свинско с боб в доматен сос

1/2 ч настърган Чедър

1 ч.л. чеснова сол

1 ч.л. чили на прах

1/2 ч.л. сол

2 ч.л. оцет

2 ч.л. сос Уорчестър

Лют червен пипер

 

Поставете парченцата бекон в 1-1/2 литър стъклен съд. Сложете в микровълновата фурна за около 3 - 4 минути или до златисто кафяво. Извадете бекона и оставете настрана. Поставете боба в блендер и пасирайте до гладкост; изсипете го при мазнината от бекона. Добавете останалите съставки, без бекона. Покрийте със стъклен капак или найлоново фолио. Сложете в микровълновата фурна за 7-8 минути или докато сместа се сгорещи в центъра. Поръсете с парченцата бекон.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта