Регистрация

Маринован зелен фасул

Автор:
Ivko
|
Дата:
18 May
|
Видяна:
1994
Оцени рецептата

4 кг зелен фасул, измит, подрязан в краищата

1 ч захар

1 л оцет

2 с.л. смес от следните подправки: канела, синапено семе, дафинови листа, бахар, семена копър, карамфил, джинджифил, пипер, кориандър, хвойна, индийско орехче и кардамон

Сол

Вода

 

Покрийте зеления фасул с вода, към която е добавена 1/2 чаена лъжичка сол на литър. Варете до омекване. Покрийте със сироп за консервиране, направен от оцет, захар и подправките. Варете 10 минути.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта