Регистрация

Лесно чили с пуешка кайма

Автор:
Наталия
|
Дата:
10 May
|
Видяна:
665
Оцени рецептата

340 г пуешка кайма

1 глава лук - нарязан

1 чушка - нарязана

2 чаши червен боб; неотцеден

170 г доматено пюре

1/4 чаша вода

Пипер и сол или чеснова сол

2 - 3 супени лъжици чили на прах

1 скилидка чесън, счукан – по желание

Сушен риган – по желание

Семена кимион – по желание

 

Размразете каймата, ако е замразена. Напръскайте голям незалепващ тиган със спрей за готвене. Разстелете месото на тънък слой. Запържете на умерен огън; натрошете на парчета и разбърквайте, така че да се запържи равномерно. Прибавете останалите съставки. Покрийте и оставете да къкри 45 минути. Махнете капака и гответе докато се сгъсти.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта