Лесна яхния с боб
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Автор:
ivanova
|
Дата:
03 Feb
|
Видяна:
1013
1 голяма глава лук
1 голяма зелена чушка
1/4 ч.л. кетчуп
2 с.л. мед
2 с.л. кафява захар
1/4 ч.л. сос Уорчестър
55 г нарязана шунка
1 консерва свинско с боб
Няколко капки чили сос
В голям тиган, запържете леко лука и зелената чушка в кетчупа. Смесете с меда, кафявата захар, соса Уорчестър, лютия сос и шунката. Добавете боба, като внимавате да не разбърквате прекалено много. Варете на слаб огън, като се разбърква от време на време внимателно, докато течността се абсорбира. Оставете да престои до поднасяне.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ