Каубойско чили
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
450 г нетлъсто говеждо месо, смляно
1 ч. л. кимион, смлян
1 средно голяма глава лук, нарязан
1 ч.л. листа риган
2 скилидки чесън, пресовани
1 ч. л. сол
425 г задушени домати
1/4 ч.л. лют червен пипер
1 чаша бульон от говеждо месо
425 г шарен боб
2 с.л. чили на прах
Натрошете каймата в голяма тенджера. Добавете лука и чесъна. Гответе на средно силен огън, докато месото се запече хубаво (10 минути). Добавете доматите, бульона, чилито на прах, кимиона, листата риган, солта и червения пипер. Покрийте и оставете да къкри, като се разбърква от време на време в продължение на час. Добавете боба и оставете да къкри още 30 минути (добавете вода, ако чилито стане твърде гъсто). Поднася се горещо!
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ