Регистрация

Каубойско чили

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
785
Оцени рецептата

450 г нетлъсто говеждо месо, смляно

1 ч. л. кимион, смлян

1 средно голяма глава лук, нарязан

1 ч.л. листа риган

2 скилидки чесън, пресовани

1 ч. л. сол

425 г задушени домати

1/4 ч.л. лют червен пипер

1 чаша бульон от говеждо месо

425 г шарен боб

2 с.л. чили на прах

 

Натрошете каймата в голяма тенджера. Добавете лука и чесъна. Гответе на средно силен огън, докато месото се запече хубаво (10 минути). Добавете доматите, бульона, чилито на прах, кимиона, листата риган, солта и червения пипер. Покрийте и оставете да къкри, като се разбърква от време на време в продължение на час. Добавете боба и оставете да къкри още 30 минути (добавете вода, ако чилито стане твърде гъсто). Поднася се горещо!





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта