Регистрация

Касерола с печен боб

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
02 Jul
|
Видяна:
625
Оцени рецептата

2 резена бекон

450 г печен боб, консерва

2 с.л. лук, ситно нарязан

2 с.л. кетчуп

1 ч.л. горчица

2 с.л. кафява захар

 

Поставете бекона върху застлана със салфетка хартиена чиния. Сгорещете, покрито с хартия за 3 мин. В дълбока топлоустойчива неметална касерола, смесете боба, лука, кетчупа, горчицата и кафявата захар. Разбърква се добре. Натрошете бекона и поръсете бобената смес. Сгорещете, непокрито, в микровълновата фурна за 10 минути или докато заври.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта