Регистрация

Карамелена торта

Автор:
Lucy Naydenova
|
Дата:
19 Jul
|
Видяна:
653
Оцени рецептата

1 готов пандишпанов блат

2 ч сметана

3/4 ч карамелен сироп

90 г шоколадови бонбони "Тофифи", нарязани

 

Срежете блата хоризонтално на 3. Разбийте сметаната на сняг. Постепенно добавете карамеления сироп. Сложете един от блатовете в чиния. Намажете щедро със сметаната. Поръсете с 1/3 от нарязаните бонбони. Покрийте с втори блат и повторете. Покрийте с последния блат и намажете отгоре и отстрани с останалата бита сметана. Поръсете с още сироп и останалите бонбонки. Охладете най-малко 3 часа преди сервиране.





Виж още от категория "Торти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта