Регистрация

Зелен фасул с телешка кайма

Автор:
jordana
|
Дата:
09 Oct
|
Видяна:
585
Оцени рецептата

450 г говежда кайма

1/2 ч лук, нарязан

1/2 ч целина, нарязана

1 ч нарязани гъби или водни кестени

Сол и черен пипер на вкус

2 консерви зелен фасул - (450 г), отцеден

2 консерви разредена крем гъбена супа с

1 1/2 измерени в празната консерва вода или мляко

1 пакет замразени настъргани картофи за пържене

 

Запържете телешката кайма, лука, целината и гъбите или водния кестен. Поставете половината месна смес на дъното на правоъгълна тавичка. Добавете зеления боб. Покрийте с останалата смес. Полейте всичко с разредената супа. Покрийте с картофите и се пече на 190 градуса за 30 минути или докато сместа забълбука, а картофите са хрупкави.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта