Регистрация

Задушена яхния с нахут

Автор:
Юлия
|
Дата:
27 Mar
|
Видяна:
891
Оцени рецептата

2 консерви (425 г) нахут

1 консерва (450 г) шарен боб - неотцеден

4 средни картофа - обелени и нарязани на кубчета

1 голяма глава лук - нарязан на тънки филийки

1 чаена лъжичка сол

3 резена бекон - запържен и натрошен

450 нарязан говежди бифтек

250 г пушен свински джолан

113 г полски наденички, тънко нарязани

2 1/2 чаши вода

 

Смесете всички съставки в глинен съд и разбъркайте добре. Покрийте и гответе на ниска температура за 8 до 16 часа или на по-висока от 4 до 6 часа.

За 8-10 порции.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта