Бяло чили
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
2 с.л. зехтин
900 г пилешки гърди, нарязани на кубчета
1 ч нарязан лук шалот
6 ч.л. чесън, счукан
4 ч консервирани домати, неотцедени
740 мл пилешки бульон
2 ч нарязано зелено чили
1 ч.л. риган
1 ч.л. кориандър
1/2 ч.л. кимион
4 консерви боб, отцеден
6 с.л. сок от лайм
1/2 ч.л. черен пипер
1/2 ч настърган Чедър
Намажете голям тиган с малко мазнина. Добавете зехтина и сгорещете на средно силен огън. Добавете пилешкото и се разбърква за 3 минути или до готовност. Извадете месото от съда и оставете настрана. Добавете лука шалот и чесъна в същия съд и запържете до омекване. Прибавете доматите, пилешкия бульон, лютите чушки и подправките. Оставете да заври, намалете котлона и оставете да къкри за 20 минути. Добавете пилешкото и боба, гответе 5 минути, прибавете сока от лайм и черния пипер. Оставете да заври. Сложете всичко в уреда за бавно готвене и гответе 8 часа. Сервирайте в купи, гарнирано със сирене.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ