Регистрация

Боб чорба със свински джолан

Автор:
hodjeva
|
Дата:
30 Aug
|
Видяна:
833
Оцени рецептата

450 г бял боб

6 ч вода

1 ч.л. сол

225 г свински джолан

1 ч.л. масло

1/2 ч лук, нарязан на кубчета

1/4 ч целина, нарязана

сол и черен пипер на вкус

 

Покрийте боба с вода и се оставя да престои една нощ или 6 до 8 часа. Добавете солта и джолана. Покрийте с капак и оставете да заври. Оставете да къкри на слаб огън до омекване на боба. (Около 1 - 1 1/2 часа.) Разтопете маслото в тиган и запържете лука на умерен огън, до светло кафяво. Добавете в супата. Добавете сол и черен пипер





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта