Регистрация

Боб чорба в уреда за бавно готвене

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
1426
Оцени рецептата

450 г дребен бял боб

8 ч вода

1 месеста кост шунка

1 ч целина - ситно нарязана

1 глава лук - ситно нарязан

2 с.л. магданоз - ситно нарязан

1 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

1 дафинов лист

 

В голяма тенджера, кипнете боба във вода. Сварете леко продължение на 2 минути, изключете котлона и оставете да престои 1 час. Изсипва се в уреда за бавно готвене, заедно с останалите съставки. Покрийте и варете на ниска степен за 12 до 14 часа или докато зърната са много меки. Махнете дафиновия лист и костта. Нарежете месото от костта и го върнете при боба. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта