Регистрация

Боб със сос от сливи

Автор:
benito
|
Дата:
07 Oct
|
Видяна:
499
Оцени рецептата

1 ч боб - бял или червен

2 скилидки чесън

1/2 ч.л. едросмлян червен пипер

1/2 ч.л. сол

1 дафинов лист

1/4 ч винен оцет

1/3 ч конфитюр от сливи

2 ч.л. кориандър, наситнен

Прясно смлян черен пипер на вкус

 

Накиснете боба за една нощ, изплакнете и се отцежда. Сварете боба с една скилидка чесън (срязана наполовина), 1/4 чаена лъжичка. червен пипер, дафиновия лист и 2 супени лъжици оцет, докато омекне, около 1 час. Отцедете. Докато бобът е топъл, добавете солта, останалия оцет, една скилидка чесън (счукан), конфитюра, кориандъра и черен пипер. Сервира се със стайна температура.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта