Регистрация

Боб с бекон

Автор:
Надежда
|
Дата:
03 Feb
|
Видяна:
748
Оцени рецептата

2 консерви свинско с боб

450 г бекон

1 сладка чушка, нарязана на кубчета

1 глава лук, нарязан на кубчета

225 г кафява захар

4 ч.л. горчица

5 капки сос Уорчестър

5 капки течен пушек

3 щипки чесън на прах

 

Запържете бекона до хрупкавост. Извадете от съда  заделете. Запържете лука и чушката в мазнината. Добавете боба, кафявата захар, горчицата и чесъна. Разбърква се добре. Добавете соса Уорчестър и течния пушек, докато цветът потъмнее. Натрошете бекона и го върнете в съда. Опитайте на вкус. Бобът трябва да е доста сладък. Регулирайте подправките като добавите още кафява захар, сос Уорчестър и течен пушек на вкус. Оставете да къкри бавно, покрито, като се разбърква често за 30 минути на слаб огън.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта