Регистрация

Боб по селски

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
1015
Оцени рецептата

8 резена бекон, нарязани

2 люти чушлета, почистени от семената и нарязани

2 скилидки чесън, ситно нарязан

1 ч лук, нарязан

1/4 ч бира

1 с.л. оцет

1 червено чили, смляно, на вкус

900 г шарен боб, отцеден, 2 консерви

170 г доматено пюре, 1 консерва

 

Загрейте фурната до 190 градуса. Запържете бекона в тиган, до хрупкавост, след което прибавете лютите чушлета, чилито, чесъна и лука. Гответе, като разбърквате, докато лукът омекне, след това излейте излишната мазнина. Добавете останалите съставки, заедно с бекона, в ненамаслена тавичка. Печете, непокрито, като се разбърква веднъж, докато бобът се сгорещи и ястието забълбука, около 45 минути.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта