Регистрация

Боб в уреда за бавно готвене

Автор:
Генчев
|
Дата:
09 May
|
Видяна:
726
Оцени рецептата

3 ч боб

1 глава лук, нарязан

1/2 ч кетчуп

1/4 ч кафява захар

1 ч вода

2 с.л. синапени семена

2 с.л. меласа

1 супена лъжица сол

1/2 чаена лъжичка джинджифил, смлян

1/2 ч доматен сок

 

Измийте и почистете боба. Покрива се с вода и се кипва. Варете 2 минути и отстранете от огъня. Оставете да се накисва 2 часа. Оставете да заври отново и след това оставете да къкри около час или докато се свари.

Отцедете и сложете в уреда за бавно готвене. Смесете с останалите съставки и включете на ниска степен и варете 10-12 часа.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта