Регистрация

Белгийски чийзкейк

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
29 Mar
|
Видяна:
1023
Оцени рецептата

----------------------------------- За блата -----------------------------------

2 ч овесени ядки

2/3 ч кафява захар

1/2 ч масло, безсолно (на стайна температура)

---------------------------------- За пълнежа ----------------------------------

310 г крема сирене (на стайна температура)

3 яйца

3/4 ч сирене котидж

1 ч.л. екстракт от ванилия

 

Загрейте фурната до 180ºС. Смесете съставките за блата с ръце и ги притиснете в разглабяща се форма за торта с диаметър 23 см, като покриете и стените на тавата. Пече се около 10 минути на 180ºС. Оставете да се охлади.

Разбийте (или смесете) съставките за пълнежа, на много висока скорост, в продължение на седем минути. Сместа трябва да бъде много гладка. Поставете пълнежа в печения блат. Пече се за 35-40 минути на 180ºС.

Чийзкейкът е готов, когато пълнежът се е втвърдил, но не трябва да потъмнява отгоре. Оставете да изстине, след което сложете в хладилника.





Виж още от категория "Торти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта