Регистрация

Яхния с пуешка кайма и боб

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
04 Feb
|
Видяна:
766
Оцени рецептата

1/2 ч.л. зехтин

680 г пуешко месо, смляно, без кожата

1/2 ч лук

1/2 ч сладка чушка, нарязана на кубчета

2 скилидки чесън, счукан

2 1/2 ч вода

410 г консерва домати

450 г боб, консерва, отцеден

440 г червен боб, консерва, отцеден

300 г кондензирана доматена супа

1 ч замразена царевица, размразена

1/4 ч.л. черен пипер

1 ч тортила чипс

Галета

 

В голям тиган, сгорещете зехтина на умерен огън. Добавете пуешкото, лука, чушките и чесъна. Гответе, докато месото вече не е розово и зеленчуците са крехки. Добавете водата, натрошените домати, шарения боб, боба, доматената супа, царевицата и черния пипер. Загрейте, докато сместа заври. Намалете огъня до умерен и оставете да къкри 30 мин.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта