Регистрация

Ягодов чийзкейк

Автор:
Victoria Bogdanova
|
Дата:
21 May
|
Видяна:
611
Оцени рецептата

2 ч пресни ягоди

2 банана; средно големи, нарязани на филийки

425 г сирене рикота

1 ч.л. ванилия

2 белтъка; големи

2 пакет желатин; неовкусен

1/2 ч концентрат за ябълков сок; замразен и неподсладен, размразен

За блата:

1 ч пълнозърнест корнфлейкс

1/3 ч концентрат за ябълков сок; замразен и неподсладен, размразен

1/4 ч.л. ванилия

около 15 ягоди, измити и почистени

 

Изсипете желатина в леко затопления ябълков сок, разбърква се и се оставя да престои, докато се разтвори. Поставете ягодите и бананите в купата на блендер и пасирайте до гладкост. Добавете ванилията. Бавно добавете сиренето и смесете добре. Добавете желатиновата смес и белтъка и смесете хубаво. Изсипва се в суровия блат. Пече се на 180 градуса в продължение на 1 час. Извадете от фурната и се охлажда. Замразете в продължение на 3 часа.

На блата:

Смесете всички съставки в купа. Оставете за няколко минути, докато течността се абсорбира. Натиснете по дъното и стените на разглабяща се форма за торта.

При поднасяне, намачкайте малко ягоди, измити и почистени с 2 супени лъжици ябълков концентрат и поръсете всяко парче.





Виж още от категория "Торти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта