Регистрация

Шарен боб по мексикански

Автор:
Lucy Naydenova
|
Дата:
10 May
|
Видяна:
809
Оцени рецептата

3 ч шарен боб

2 1/2 л вода

1 кост от свински бут с месо

113 г свинско или кубчета бекон

1 ч.л. сол; или повече на вкус

 

Измийте и почистете боба. Поставете в голяма тенджера с капак и покрийте с топла вода. Накиснете за една нощ, ако искате да се съкрати времето за готвене. Когато бобът започне да къкри, добавете костта, свинското или бекона. Добавете още вода, ако е необходимо, но само гореща или вряща. Когато бобът е почти омекнал, добавете сол и се оставя да престои преди сервиране.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта