Регистрация

Чили по селски

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
19 Nov
|
Видяна:
479
Оцени рецептата

Смесете и оставете да престои:

2 ч вряща вода

2 ч гранули зеленчуков протеин

2 с.л. кетчуп

Пригответе:

1 голяма глава лук, нарязан

1 зелена чушка, нарязана

2 скилидки чесън, нарязан

1 люта чушка, нарязана

2 с.л. зехтин

2 с.л. чили на прах

2 ч.л. кимион

2 ч.л. риган

1/2 ч.л. лют пипер

2 консерви по 800 г домати

2 консерви по 450 г боб

2 ч зеленчуков бульон или гореща вода

450 г царевица

 

1. Изсипете 2 ч вряща вода върху зеленчуковия протеин и кетчупа и оставете да престои 10 мин.

2. Загрейте голям тиган. Добавете зехтина. На умерена температура, задушете лука, чушката и чесъна за няколко минути. Поръсете подправките върху зеленчуковия протеин и разбъркайте.

3. Прибавете зеленчуковия протеин в тигана и гответе няколко минути. Добавете боба, доматите и водата или бульона. Покрийте и оставете да къкри 30 минути до 1 час. Опитайте и добавете сол, ако е необходимо. Добавете царевицата през последните 15 мин.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта