Регистрация

Чили на бавен огън

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
19 Nov
|
Видяна:
904
Оцени рецептата

900 г телешка кайма

2 консерви (450 г) боб, изплакнат и отцеден

2 консерви (410 г) нарязани на кубчета домати, неотцедени

1 консерва (225 г) доматен сос

2 средно големи глави лук, нарязани на кубчета

1 зелена чушка - нарязана на кубчета

2 скилидки чесън, счукан

2 с.л. чили на прах

2 ч.л. сол (по желание)

1 ч.л. пипер

Настърган чедър (по желание)

 

В тиган, запържете каймата и отцедете. Прехвърля се в уреда за бавно готвене. Добавете следващите девет съставки. Покрийте и варете на слаб огън за 8-10 часа или на силен за 4 часа. Поръсете всяка порция със сирене, ако желаете.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта