Регистрация

Червен боб с кафяв ориз

Автор:
jeni
|
Дата:
09 Apr
|
Видяна:
996
Оцени рецептата

450 г червен боб

2 ч нарязан лук

1 ч нарязан зелен лук

1 ч нарязана зелена чушка

1/2 ч.л. чесън; счукан

1/4 ч.л. лют червен пипер

3/4 ч.л. смлян черен пипер

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. риган

1/4 ч.л. чесън на прах

1 с.л. сос Уорчестър

3 капки сос Табаско

1 консерва (170 г) доматено пюре

1/4 ч.л. мащерка

1 ч.л. сушена целина

6 ч сварен кафяв ориз

 

Измийте боба и след това се накисва в продължение на 12 часа. Отцедете водата. Сложете боба в голяма тенджера и добавете вода, така че да го покрие на 1 см. Добавете останалите съставки, с изключение на ориза; варете на слаб огън 2-2 1/2 часа, покрито. Сервирайте върху сварения кафяв ориз.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта