Хуевос ранчерос
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 консерва 900 г пържен боб
1 ч.л. черен пипер
сос табаско
12 яйца
Масло или маргарин
225 г настъргано сирене
1 пакет царевични тортили
За салцата:
Листата на 10 стръка кориандър, нарязани
2 зрели домата, нарязани
1 люто чушле, тънко нарязано
2 с.л. нарязан лук
1/2 авокадо, ситно нарязано на кубчета
Комбинирайте всички съставки за салцата и заделете. Сгорещете пържения боб в тенджера със соса табаско, заделете на топло. Изпържете яйцата с масло или маргарин до желаната готовност. Сложете по две питки в чиния, покрийте всяка тортия с по едно пържено яйце. Полейте с пържен боб, поръсете със сиренето и салцата. Поднесете веднага.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ