Регистрация

Хавайска торта

Автор:
Валентина Чобанова
|
Дата:
19 Jun
|
Видяна:
678
Оцени рецептата

За топинга:

1/3 ч масло или маргарин

1 ч кафява захар

1 ч ананас консерва, натрошен, сокът заделен

3/4 ч настърган кокос

4 коктейлни черешки, нарязани

За блата:

 2 яйца

3/4 ч гранулирана захар

1/2 ч заделен сок от ананаса

1 ч.л. ванилия

1 1/4 ч брашно

1 ч.л. бакпулвер

1/2 ч.л. сол

 

Разтопете маслото в тиган. Поръсете кафявата захар равномерно върху маслото; след това покрийте с ананас, кокос и череши. Заделете. Разбийте яйцата в купа за 3 до 5 минути до сгъстяване. Постепенно добавете захарта. Добавя се 1/2 чаша от заделения сок от ананас и ванилията. Добавете сухите съставки и разбъркайте добре. Изсипете върху топинга в тиган. Печете на 180 градуса във фурната за 40 - 45 минути. Охладете за 5 минути. Обърнете в чиния за сервиране.

 





Виж още от категория "Торти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта