Регистрация

Фасул с ориз

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
28 May
|
Видяна:
974
Оцени рецептата

1 с.л. зеленчуково масло

1 ч нарязан лук

1 ч нарязана целина

226 г доматен сос

1/2 ч вода

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. лютив сос (или повече, на вкус)

3 ч сварен или консервирани боб, отцеден

3 ч горещ сварен кафяв ориз

 

В голям тиган, сгответе лука и целината в масло, докато омекнат. Прибавете доматения сос, водата, подправките и боба. Загрейте добре. Сервирайте върху горещ ориз.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта