Регистрация

Торта с моркови, ананас и стафиди

Автор:
Lucy Naydenova
|
Дата:
26 Nov
|
Видяна:
800
Оцени рецептата

1 ч стафиди, без семена

565 г консерва ананас, филийки

1/2 ч кафява захар

1/2 ч маргарин

3/4 ч захар

3 яйца

1 ч.л. ванилов екстракт

1 ч моркови, настъргани

1 1/2 ч.л. брашно

1/2 ч.л. сол

1/2 ч.л. бакпулвер

1/2 ч.л. сода за хляб

1/2 ч.л. канела

1/4 ч.л. настърган джинджифил

 

Отцедете ананаса и заделете 1/2 чаша от течността. Разтопете маргарина и добавете кафявата захар. Подредете филийките ананас отгоре и покрийте с 1/2 ч стафиди. Разбийте останалата 1/4 чаша маргарин със захарта на крем. Разбийте с яйцата, ванилията и морковите. Смесете сухите съставки. Смесете 1/3 от сухите съставки с кремообразната смес. Разбийте с 1/2 чаша от заделения сироп. Повторете, като завършите със сухите съставки. Добавете останалата 1/2 чаша стафиди. Изсипете течното тесто върху ананаса. Пече се в предварително загрята на 180С фурна за 40-45 минути. Оставете да престои 5 минути преди да обърнете в чиния.





Виж още от категория "Торти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта