Регистрация

Тексаско чили

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
29 Aug
|
Видяна:
935
Оцени рецептата

4 ч.л. зехтин

2 ч лук, нарязан

1 ч целина, нарязана фино

3 скилидки чесън

450 г телешка кайма, запържена

2 домати от консерва, с течността, нарязани

2 ч доматен сос

340 г червен боб, сварен и отцеден

340 г шарен боб, сварен

2 с.л. захар

3 дафинови листа

3 цели зърна бахар

1 с.л. чили на прах

1 ч.л. риган, сушен

1/2 ч.л. смлян черен пипер

1/4 ч.л. кимион, смлян

1/4 ч.л. смлян червен пипер

 

Сгорещете олиото в голям незалепващ тиган и добавете лука, целината и чесъна; гответе на умерен огън, докато омекнат, около 2 минути. Поставете зеленчуците и останалите съставки в уреда за бавно готвене и разбъркайте. Варете на слаб огън в продължение на 4 часа.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта