Регистрация

Свинско с боб

Автор:
любомира
|
Дата:
10 May
|
Видяна:
667
Оцени рецептата

1 парче свински бут с кост

450 г шарен фасул

сол на вкус

черен пипер на вкус

 

Изплакнете и сортирайте боба. Сложете го в голяма купа и добавете вода, колкото да го покрие на десетина сантиметра. Накисва за една нощ. На следващата сутрин, сложете месото и отцедения боб в уреда за бавно готвене, добавете вода, така че да ги покрие. Варете в продължение на 6 до 8 часа, докато зърната омекнат и месото се отделя от костта. Внимателно отстранете месото от костта и отстранете мазнините, след това върнете късчетата месо при боба; овкусете със сол и черен пипер.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта