Регистрация

Свински пържоли с бял боб

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
10 May
|
Видяна:
841
Оцени рецептата

4 свински пържоли – 170 г всяка

Креолска подправка

2 с.л. зехтин

1 чаша нарязан лук

1/2 чаша ситно нарязана целина

1/2 чаша нарязана зелена чушка

2 супени лъжици счукан чесън

3 чаши бял боб - накиснат за една нощ

1 чаша нарязани домати

3 дафинови листа

6 чаши бульон

Сол и черен пипер

 

Сгорещете зехтина на средно-висока температура в дълбок съд и запържете пържолите от двете страни; извадете в чиния. Намалете огъня, добавете целината, лука, зелената чушка и чесъна и сотирайте, докато омекнат. Прибавете боба, доматите, дафиновия лист и бульона и върнете пържолите на в съда. Оставете да заври, покрийте, намалете огъня и оставете да къкри на много слаб огън цял ден, или докато бобът омекне много добре. Регулирайте подправките.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта