Регистрация

Пролетна торта с пудинг

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
21 May
|
Видяна:
673
Оцени рецептата

2 пандишпанови блата

2 кутии 85 г ванилов пудинг

1 кутия 85 г пудинг шоколад

1 ч.л. бадемова есенция

1/2 ч ананас; намачкан, отцеден

1/2 ч орехи; нарязани

1/2 ч коктейлни череши; нарязани

3 капки червен оцветител за храна

2 ч бита сметана

 

Срежете всеки блат наполовина, така че да се получат четири блата. Пригответе пудингите според указанията на опаковката, като намалите млякото с 1/2 чаша за всеки пакет. Смесете половината ванилов пудинг с бадемовата есенция, черешите и червения оцветител. Смесете половината ванилов пудинг с натрошения ананас. Смесете шоколадовия пудинг с ядките. Разбийте сметаната с 2 супени лъжици захар и 1 чаена лъжица ванилия. Поставете единия блат в чиния за сервиране, намажете отгоре пудинга с черешите, покрийте с втори блат и намажете с крема с ананас, покрийте с трети блат и намажете с крема с шоколад. Покрийте с останалия блат и намажете отстрани и отгоре с разбита сметана. Оставете в хладилника за една нощ.





Виж още от категория "Торти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта