Пролетна торта с пудинг
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
2 пандишпанови блата
2 кутии 85 г ванилов пудинг
1 кутия 85 г пудинг шоколад
1 ч.л. бадемова есенция
1/2 ч ананас; намачкан, отцеден
1/2 ч орехи; нарязани
1/2 ч коктейлни череши; нарязани
3 капки червен оцветител за храна
2 ч бита сметана
Срежете всеки блат наполовина, така че да се получат четири блата. Пригответе пудингите според указанията на опаковката, като намалите млякото с 1/2 чаша за всеки пакет. Смесете половината ванилов пудинг с бадемовата есенция, черешите и червения оцветител. Смесете половината ванилов пудинг с натрошения ананас. Смесете шоколадовия пудинг с ядките. Разбийте сметаната с 2 супени лъжици захар и 1 чаена лъжица ванилия. Поставете единия блат в чиния за сервиране, намажете отгоре пудинга с черешите, покрийте с втори блат и намажете с крема с ананас, покрийте с трети блат и намажете с крема с шоколад. Покрийте с останалия блат и намажете отстрани и отгоре с разбита сметана. Оставете в хладилника за една нощ.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ