Регистрация

Плодов кус-кус

Автор:
Ирина Чавдарова
|
Дата:
19 Nov
|
Видяна:
642
Оцени рецептата

2 с.л. масло

1 ч кус-кус, накиснат в

1 ¼ ч кипяща вода за 15 минути

1/3 ч касис или стафиди, накиснати в

2 с.л. ром

2 ч.л. захар

Сол и прясно смлян черен пипер

За украса:

1/2 ч нарязани орехи или

нарязани бадеми

Заквасена сметана или

кисело мляко

 

Загрейте маслото в тиган; натрошете кус-куса с пръсти. Добавете кус-куса в тигана със стафидите, рома, захарта и запържете за няколко минути, за да се сгорещи; подправете на вкус със сол и черен пипер. Махнете от огъня и добавете ядките. Покрийте с кисело мляко.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта