Регистрация

Печен боб

Автор:
marcheva
|
Дата:
18 May
|
Видяна:
721
Оцени рецептата

Парчета шунка (или бекон)

Кетчуп (или доматено пюре)

Горчица

Перлен лук

Течен дим

Кафява захар

Свинско с боб (консерва)

 

Добавете малко кетчуп, горчица и много лук при шунката или бекона. Добавете няколко капки течен дим и малко кафява захар, както и консервирания боб. Сложете в тава. Пече се на 160 градуса в продължение на около час.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта