Регистрация

Печен боб с джинджифилова бира

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
15 Jul
|
Видяна:
679
Оцени рецептата

2 ленти бекон, нарязан на кубчета

1 малка глава лук, нарязан на кубчета

1020 г печен боб

1/2 ч джинджифилова бира

1/4 ч барбекю сос

1/2 ч.л. семена синап

3 капки лют сос

Прясно смлян черен пипер

 

Запържете бекона с лука в средно голяма тенджера, докато беконът покафенее и стане хрупкав. Добавете останалите съставки. Оставете да заври, намалете котлона и оставете да къкри за 20 минути, като разбърквате често.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта