Регистрация

Папуда със сос

Автор:
dobrinska
|
Дата:
21 Jul
|
Видяна:
1494
Оцени рецептата

2 ч папуда, накисната и сварена

1 голяма глава лук, разполовен по дължина; едната половина настъргана, а другата нарязана на тънки филийки

4 с.л. зехтин

1 ч.л. чили на прах

1 ч.л. кориандър, смлян

1 ч.л. мащерка, сушена

3 домата, обелени и нарязани

1 ч.л. захар

Сол

 

Сгорещете олиото в голям тиган. Добавете филийките лук и гответе до златисто. Междувременно, комбинирайте настъргания лук, чилито, кориандъра и мащерката в купа с доматите и добавете сместа при запържения лук. Гответе сместа леко в продължение на 10-15 минути, като се разбърква непрекъснато. Изсипете при сварената папуда. Намачкайте леко и след това се добавят захарта и солта. Разбъркайте всичко добре и варете в продължение на 5-10 минути, за да се сгорещят всички съставки, преди да сервирате със салата и ориз.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта