Регистрация

Пай с чедър, нахут и боб

Автор:
Milikin
|
Дата:
11 Oct
|
Видяна:
507
Оцени рецептата

3/4 ч брашно

1 1/2 ч настърган Чедър

1 1/2 ч.л. бакпулвер

1/2 ч.л. сол

1/3 ч мляко

1 яйце, леко разбито

450 г консерва нахут, отцеден

450 г консерва червен боб, отцеден

225 г доматен сос

1/2 ч нарязана зелена чушка

1/4 ч нарязан лук

2 ч.л. чили на прах

1/2 ч.л. сушен риган

1/4 ч.л. чесън на прах

 

Загрейте фурната до 190С. Намаслете тавичка за пай. Смесете брашното, 1/2 ч сирене, бакпулвера и солта в средно голяма купа. Добавете млякото и след това яйцето. Разпределете по дъното и стените на тавичка за пай. Смесете 1/2 от останалото сирене и останалите съставки; изсипете в пая. Поръсете с останалото сирене. Печете около 25 минути или докато краищата са бухнали и светло кафяви. Оставете да престои 10 минути преди да нарежете.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта