Регистрация

Обикновен фасул

Автор:
jeni
|
Дата:
04 Jul
|
Видяна:
785
Оцени рецептата

Необходими продукти:

1/2 ч шарен боб

1/2 ч черен боб

1/2 ч лимски фасул

1 пушен свински джолан

Сол на вкус

2 скилидки чесън, счукан

1 голяма печена чушка от буркан, нарязана

1 глава лук, нарязан

1/4 ч тъмна меласа

 

Начин на приготвяне:

Накиснете боба за 2-6 часа във вода. Отцедете добре, сменете с прясна вода. Кипнете водата. Добавете сол и черен пипер, джолана, лука, червения пипер и чесъна. Намалете огъня до умерен и оставете да къкри 1 час. Разбърква се често. Добавете меласата и гответе в продължение на още 15 минути.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта