Регистрация

Лесно чили кон карне в уреда за бавно готвене

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
19 Nov
|
Видяна:
912
Оцени рецептата

450 г говежда кайма

1 малка глава лук, нарязан

1 ч.л. сол

1 дафинов лист

1 ч.л. чили на прах

1 с.л. сос Уорчестър

2 консерви (225 г) доматен сос

2 консерви (450 г) боб, изплакнат и отцеден

 

Запържете леко каймата. Отстранете излишната мазнина. В уреда за бавно готвене, смесете каймата с лука, солта, чилито на прах, дафиновия лист, соса Уорчестър, доматения сос и боба. Покрийте и гответе на висока мощност за 2 до 3 часа. Извадете дафиновия лист.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта