Регистрация

Кус-кус

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
18 Nov
|
Видяна:
548
Оцени рецептата

1 1/4 чаши вода или пилешки бульон

2 супени лъжици масло

1 чаша кус-кус

Сол и прясно смлян черен пипер

 

В тенджера, сложете водата или бульона да заври. Добавете маслото, кус-куса, солта и черния пипер. Разбърква се. Покрийте. Свалете тигана от котлона и оставете да престои 5 мин.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта