Регистрация

Задушен зелен фасул

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
09 Jun
|
Видяна:
617
Оцени рецептата

1 голяма глава лук, нарязан

1 малка скилидка чесън, счукан

3/4 ч зехтин

1 ч.л. доматено пюре

1/2 домат, обелен и нарязан

450 г зелен боб

Магданоз или мента; нарязана

Сол и черен пипер

Вода

 

Запържете лука и чесъна в зехтин, до омекване. Добавете доматеното пюре и пресния домат и оставете да къкри, докато сосът се сгъсти леко. Добавете зеления фасул и подправките и достатъчно вода, така че да се покрие. Покрийте и гответе до омекване на боба.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта