Регистрация

Домашен зелен боб

Автор:
мариана иванова
|
Дата:
19 Dec
|
Видяна:
846
Оцени рецептата

3 ленти бекон, разполовени

900 г зелен фасул, пресен

3 с.л. кафява захар

1/2 чаша вода

 

Запържете бекона за около 5 мин. на умерен огън. Добавете боба, кафявата захар и водата. Разбъркайте леко и оставете да заври. Намалете огъня, покрийте и оставете да къкри 15 мин. часа или докато бобът омекне.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта