Бяло чили
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
450 г боб
6 чаши вода
6 чаши пилешки бульон
1 голяма глава лук - нарязан
2 скилидки чесън - счукан
2 консерви от по 113 г нарязани на кубчета зелени люти чушки
1 супена лъжица сух риган
1 супена лъжица смлян кимион
1/2 чаена лъжичка лют червен пипер
1/2 чаена лъжичка сол
1/2 чаена лъжичка черен пипер
4 чаши нарязано на кубчета сварено пилешко
1/2 чаша настъргано сирене Монтерей Джак
Изплакнете боба. Сложете го в голяма тенджера и добавете вода; оставете да кипне. Намалете огъня и оставете да къкри, непокрито, за 2 минути. Отстранете от огъня. Покрийте и оставете фасула да се накисва в продължение на един час. Отцедете. Добавете пилешкия бульон, лука, чесъна, лютите чушки, ригана, кимиона, лютия червен пипер, солта и черния пипер. Оставете да заври, намалете огъня. Покрийте с капак и оставете да къкри един час. Прибавете пилешкото месо и оставете да къкри, покрито, за още 1/2 до 1 час. Прибавете сиренето, докато се разтопи и сервирайте.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ