Регистрация

Бургер от фасул

Автор:
hodjeva
|
Дата:
02 Jul
|
Видяна:
670
Оцени рецептата

900 г телешка кайма

1 средно голяма глава лук

1/2 ч кетчуп

1 ч.л. сос Уорчестър

1 консерва пържен боб

1 ч.л. чесън на прах

1 ч.л. чили на прах

Сол и черен пипер

 

Запържете каймата и лука. Добавете кетчупа и соса Уорчестър. Оставете на слаб огън за 20 минути. Добавете боба, чесъна на прах, чилито на прах и сол и черен пипер на вкус. Оставете на слаб огън за 30 минути. Поднесете в препечени питки и покрито с кашкавал.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта