Регистрация

Булгур соте

Автор:
lubo
|
Дата:
03 Jul
|
Видяна:
702
Оцени рецептата

1 ч пшеничен булгур

1/3 ч нарязан лук

1/3 ч нарязана целина

2 с.л. масло

2 ч вода

2 1/2 ч.л. бульон, гранули

2 с.л. магданоз

 

Задушете булгура, лука и целината в маслото на слаб огън за 10 - 15 минути или докато лукът омекне, като се разбърква често. Добавете водата и гранулите бульон. Оставете да заври. Намалете огъня, покрийте и оставете да къкри 15 мин. или докато булгурът омекне. Добавете магданоза.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта