Регистрация

Боб по мексикански

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
18 May
|
Видяна:
675
Оцени рецептата

2 ч шарен боб

Вода

225 г бекон

1 глава лук, нарязан

1 скилидка чесън

1 с.л. чили на прах

1/4 ч.л. смлян кимион

1/2 ч.л. риган

Сол на вкус

 

Накиснете боба във вода, покрит за една нощ. Добавете солта, месото, лука, чесъна, чилито на прах, кимиона и ригана; оставете да къкри на слаб огън най-малко 4 часа или докато водата се абсорбира и сместа е гъста.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта