Регистрация

Бобена яхния

Автор:
Рая Пешева
|
Дата:
09 Apr
|
Видяна:
520
Оцени рецептата

1/2 ч зехтин

2 глави лук, нарязан

4 скилидки чесън

900 г зелен фасул, нарязан

450 г домати, нарязани

1 с.л. захар

1 ч.л. сол

1/2 ч.л. черен пипер

1 ч.л. босилек

2 ч бульон

 

Сгорещете олиото в тенджера и леко запържете лука за 2 минути. Добавете чесъна и запържете. Добавят се останалите продукти и подправките. Разбъркайте добре. Пържете 5 минути. Добавете бульона. Оставете да къкри на слаб огън до омекване на боба. Сервирайте топло или студено.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта