Регистрация

Бобена чорба с пушен свински джолан

Автор:
ivanka
|
Дата:
07 Oct
|
Видяна:
694
Оцени рецептата

900 г бял боб

450 г пушен свински джолан

Сол и черен пипер

 

Покрийте боба със студена вода и се накисва за една нощ. Отцедете добре и отново покрийте с вода. Добавете джолана и оставете да къкри бавно за около 4 часа, докато бобът омекне. Добавете сол и черен пипер на вкус.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта