Регистрация

Барбекю лимски фасул

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
09 Apr
|
Видяна:
840
Оцени рецептата

Необходими продукти:

1-1/4 ч лимски фасул

1/2 глава лук, нарязан на тънки филийки

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. семена синап

1/2 ч.л. оцет

2 с.л. меласа

3 с.л. чили сос

 

Начин на приготвяне:

Сложете фасула в тенджера. Покрийте с вода; кипнете за 2 минути. Сваля се от огъня и се оставя да престои покрито за 1 час. Загрейте фурната до 150 градуса. Намажете леко 1-1/2-литров съд с олио. Отцедете боба и заделете 1 ч от течността. Смесете боба и запазената течност с останалите съставки и сложете в съда. Покрийте съда и печете за 1 -3/4 часа. Свалете капака и се пече още 30 минути, като добавяте течност, ако е необходимо.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта