Яхния със свински кюфтета, грах и моркови
Лесно | Порции 6
| Видяна: 3473
Кюфтета със сос и зеленчуци.
Бон апети
Излъчен на 11.11.2015
Една уютна българска гозба в стил яхнийка с месце, но доста по-стилна на вид. В нея отново се слага кайма и зеленчуци, но от каймата се правят панирани пържени кюфтета. После всичко се връща отново в тигана, където вече отделните компоненти на манджата къкрят заедно, за да обменят вкусове и аромати и да ги съчетаят в една обща идилия.
Най-важните съставки
брашно, вода, зехтин, кайма, лук, магданоз, моркови, свинска кайма, семена копър, сол, сол и пипер, сухо шери, хляб, черен пипер, чесън, шери, яйце
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ